sâmbătă, 20 noiembrie 2010

FCM Tirgu Mures - Steaua Bucuresti 0-1

8.000 de suporteri. Un stadion plin până la refuz. Doar la Tîrgu-Mureş a venit Steaua. Toată lumea dorea să vadă un spectacol deosebit. Un spectacol pentru care fiecare a plătit. Şi a avut parte de spectacol...Din păcate din partea unui singur om...Unul care ar trebui să împartă dreptatea pe teren. Şi a împărţit-o. 10 cartonaşe galbene şi 4 roşii. De parcă ar fi fost o luptă la baionetă.

Din păcate, fotbal s-a jucat mai puţin, iar publicul a fost concentrat să numere cartonaşele galbene şi roşii. În minutul 13, Bruno Fernandes este eliminat după ce l-a lovit fără intenţie pe Kapetanos. Fundaşul tîrgumureşean a dorit să respingă mingea, dar l-a lovit pe atacantul grec.

De aici şi până în minutul 34, aproape nimic. Vine apoi eliminarea lui Bicfalvi, pentru o lovitură cu cotul la un duel aerian. Prima parte se încheie nedecis.

Toată lumea spera ca repriza a două să fie dedicată fotbalului, adică sportului pe care credeam că îl urmărim.

În startul părţii secunde, Fotbal Club Municipal demonstrează că nu întâmplător a obţinut rezultate bune în acest campionat. Vasilache îl încearcă în câteva rînduri pe Tătăruşanu, iar defensiva respinge orice tentativă a oaspeţilor. Kapetanos ratează cea mai mare ocazie în minutul 53.

În doar 2 minute, în intervalul 67-68, echipa noastră este decimată. Mai întâi Topic şi apoi Vasilache sunt trimişi la vestiare, după două intervenţii considerate de central, cu ajutorul nemărginit al asistentului, de roşu direct.

Ce a urmat ? Un meci de handbal. FCM cu 7 oameni în careu, respingând ca nişte eroi mingile steliştilor.Şteţca în zi de graţie zboară din bară în bară. Când se părea că vom obţine un 0-0 istoric, Bilaşco înscrie cu o lovitură de cap, în al doilea minut al prelungirilor.

Felicitări adevăraţilor eroi ! Felicitări jucătorilor de la Fotbal Club Municipal Tîrgu-Mureş care au sperat până în ultima secundă. Chiar dacă decimaţi, promitem să luptăm până la capăt !

sursa: fcm-tirgumures.ro

Noi cei din LVM am fost prezenti aproximativ 20 de persoane la acest meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu