marți, 5 octombrie 2010

Victoria Branesti - FCM Tirgu Mures 0-0

FC Municipal Tîrgu-Mureş a terminat la egalitate, 0-0, partida din etapa a X-a a Ligii 1 la fotbal, disputată în această seară, la Buzău, în compania Victoriei Brăneşti. De notat, debutul în formaţia noastră a jucătorilor Caparco, Issa Ba şi Bruno Fernandes.

Tîrgumureşenii au fost cei care au ratat cele mai mari ocazii. În minutul 17, Vasilache scăpat singur cu portarul advers, reia defectuos pe lângă poartă. În minutele 57 şi 61, Bruno Fernandes şi C. Munteanu trec, rând pe rând, pe lângă deschiderea scorului. Cu 10 minute înainte de final, Florin Dan pătrunde în careu, pe partea stângă, dar şutul său este blocat de portarul Victoriei.

În minutele de prelungire, Bruno Fernandes a fost avertizat cu un cartonaş galben.

Ioan Ovidiu Sabău a folosit în această partidă, următorii jucători: Caparco - Vagner, C. Munteanu, Bruno Fernandes, Topic (81 Onicaş) - Ba (78 Caquero), Cordoş, Fl. Dan, Stere, Vasilache (73 Biţiş) - Astafei. Pe bancă au rămas: Şteţca - Donadoni, Roman, Târnăvean.

În urma acestui rezultat, FCM ocupă poziţia a XIV-a a clasamentului, cu 11 puncte. După pauza datorată jocului oficial Franţa-România, din preliminariile EURO 2012, FC Municipal va întâlni pe teren propriu pe FC Timişoara, ocupanta locului II, singura formaţie neînvinsă din Liga 1.

sursa: fcm-tirgumures.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu