vineri, 10 septembrie 2010

Ioan Ovidiu Sabau noul antrenor al FCM-ului

Ioan Ovidiu Sabau a acceptat sa preia nou promovata FCM Targu Mures, echipa care a ramasese fara antrenor, dupa demiterea lui Adrian Falub.​

Cariera de antrenor:
A debutat în 2000 la Universitatea Cluj, echipă care tocmai retrogradase în Liga a 3-a. Promovează la pas în Liga a 2-a, dar pleacă, fiind nemulțumit de faptul că nu a primit sprijin din partea autorităților locale.

În 2003 semnează pentru Gaz Metan Mediaș, echipă aflată în Liga a II-a, unde petrece doi ani însă ratează promovarea în primul eșalon. În finalul sezonului 2004-2005 îmbracă pentru ultima dată tricoul de fotbalist, într-un meci de retragere.

În 2005 acceptă oferta venită din partea Gloriei Bistrița unde cea mai bună performanță este locul șase atins în sezonul 2006-07. În 2009 salvează echipa de la retrogradare apoi demisionează.

La 28 iunie 2009 a devenit antrenorul echipei FC Timișoara. La finalul sezonului 2009-2010, după ce echipa a încheiat pe locul cinci în Liga I, Sabău a demisionat.

Sabau si-a dat acordul pentru un contract pe doi ani de zile si este prezentat oficial vineri seara.

Dupa 6 etape in Liga 1, FCM Targu Mures a acumulat 4 puncte si ocupa penultimul loc in campionatul de fotbal.

Noi cei din LVM, am fost prezenti la primul antrenament al lui Sabau, intr-un numar de 20 de persoane, cu fumigene si cu mesajul " Bine ai revenit, Motule!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu