miercuri, 1 septembrie 2010

Gloria Bistrita - FCM Tirgu Mures 3-1

Gloria Bistriţa a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formaţia FCM Târgu Mureş, în etapa a 6-a a Ligii I.

Formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf a deschis repede scorul, după doar 9 minute, când Liviu Băjenaru a înscris de la 25 de metri, chiar lângă bară.

În minutul 33, Dan Matei a egalat, înscriind cu capul, după un corner de pe stânga, însă la scurt timp Junior Moraes a readus gazdele în avantaj (39), executând cu efect o lovitură liberă de la 30 de metri.

Scorul final al întâlnirii a fost stabilit în minutul 80, de Szukala, care a marcat cu un voleu sub transversală, la care Şteţca, intrat la pauză între buturi în locul lui Dănălache, nu a avut nicio şansă.

Gloria a obţinut a doua victorie a sezonului şi ocupă locul 9 în clasament, cu 8 puncte, iar FCM Târgu Mureş rămâne cu doar patru puncte, după victoria cu Unirea Urziceni şi remiza cu FC Vaslui, şi ocupă locul 15.

Gloria: Albuţ - Tudose, Szukala, V. Năstase, Velcovici - Predescu (Bawab 78), R. Mărginean, Ene (C. Petre 36), A. Mureşan, Băjenaru (Nalaţi 75) - Moraes. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

FCM Tg. Mureş: Dănălache (Şteţca 46) - D. Matei, Donadoni, Bălău, Topic - Biţiş (Vagner 79), Casquero, Fl. Dan, D. Roman - Didy (Gallardo 75), Vancea. Antrenor: Adrian Falub.

sursa: realitatea.net
Asta a fost prima deplasare a L.V.M.-ului in Liga 1. La Bistrita am fost prezenti aproximativ 15 persoane. Deoarece n-am fost lasati sa stam in sectorul oaspetilor, ne-am incurajat echipa din tribuna 2. In pauza meciului au fost ceva incidente minore.

Un comentariu:

  1. aveati ceva oaspeti speciali in brigada pentru meciul cu bistrita?!?!?!

    RăspundețiȘtergere