marți, 29 martie 2011

Etapa XXIII: FCM Tirgu Mures 2-0 Gloria Bistrita

o poza cu Lorzii Nordului la final !




FCM Tirgu Mures a reusit sa invinga in etapa a 23-a pe Gloria Bistrita cu scorul de 2-0. Meciul a fost dominat in totalitate de echipa lui Sabau.
Goluriile au fost marcate de Didi in minutele 18 si 39.
Sabau a trimis urmatorul 11:FCM: Balauru - Rus, Fernandes, Iencsi, Szilagyi - Vasilache, Issa Ba (65 - D. Matei), Fl. Dan (78 - Petcuţ), Astafei - Zaharia (46 - Ruiz), Didi.

-----------------------------------------------------------------------------------
FCM Tirgu Mures intalneste in cadrul etapei a 23-a pe teren propriu pe Gloria Bistrita,sambata cu incepere de la orele 15:00, meciul va fi transmis de postul de televiziune Gsp Tv. Inaintea acestui meci FCM ocupa locul 12 cu 26 de puncte, iar Gloria Bistrita ocupa locul 10 cu 27 de puncte.Un tur scorul a fost de 3-1 pentru Gloria.
FCM nu poate sa isi permita un pas gresit in partida cu Gloria, o victorie fiind necesara, mai ales ca Bistrita este o contracandidate in lupta pentru ramanerea in Liga 1.

Preturi bilete pentru acest meci:
TRIBUNA 0 - 20 RON
TRIBUNA 1, 2 - 15 RON
PELUZA - 10 RON, conform site-ului oficial al clubului.

Cei din LVM sa fiti Joi la ora 17:00 la sedinta la Sport Bar si sa va aduceti bani de bilet,pentru ca o sa mergem sa ne luam bilete.

HAI FCM, Hai Tirgu Mures !!!

sâmbătă, 26 martie 2011

FCM 7-1 Sanatatea Cluj, Poze LVM...

FCM Tirgu Mures a reusit sa se impuna intr-un meci amical impotriva celor de la Sanatatea Cluj cu scorul de 7-1. Goluriile echipei tirgumuresene au fost marcate de Vasilache (5), Ruiz (29), Zaharia (33), Astafei (36, 53) şi Didi (58, 59), iar pentru "virsuii verzi" a punctat Sos in minutul 39.
Antrenorul Nelutu Sabau a trimis urmatoare echipa:Balauru - D. Matei, Iencsi, C. Munteanu, Szilagyi - Vasilache (55-L. Rus), Fl. Dan, Issa Ba, Astafei (55-Didi) - Ruiz, Zaharia.
Felicitari echipei pentru victorie !

Hai FCM, Hai Tirgu Mures !

Noi cei din LVM am ales am ne sustinem echipa si in aceasta partida, s-a cantat pe durata intregii partide,iar la inceputul partidei a fost un spectacol cu fumigene.

Poze Legio Vici Maris:



miercuri, 23 martie 2011

3 meciuri de foc !



FCM Tirgu Mures va intalni in decurs a 10 zile pe Gloria Bistrita,Gaz Metan Medias si CFR Cluj.Se anunta 3 partide care sunt foarte importante pentru FCM, mai ales meciul de acasa cu Gloria Bistrita, in cazul in care ne impunem in meciul cu bistritenii ne indepartam mult de zona "fierbinte" a clasamentului.La fel de importante sunt si meciuriile cu Gaz Metan Medias si CFR Cluj.

Programul celor 3 meciuri:
  • Etapa XXIII: 2 Aprilie, ora 15:00, FCM TIRGU MURES - Gloria Bistrita, Gsp Tv
  • Etapa XXIV: 6 Aprilie, ora 14:00, Gaz Metan Medias - FCM TIRGU MURES, Gsp Tv
  • Etapa XXV: 11 Aprilie, ora 18:00, FCM TIRGU MURES - CFR Cluj, Gsp Tv.
Sa le uram bafta baietiilor si sa resuseasca rezultate cat mai bune din aceste meciuri.

Hai FCM, Hai Tirgu Mures !!! doar FCM !!!

luni, 21 martie 2011

LVM in deplasare la Dinamo !

Am fost alaturi de echipa noastra draga si la aceasta partida,ne-am incurajat echipa pe durtat intregi partide.A fost o deplasare lunga, dar foarte frumoasa.
Pacat doar de rezultatul echipei,oricum noi suntem mandri ca ne-am sustinut echipa si ne-am reprezentat orasul cu mandrie.Chiar si dupa aceasta infrangere vom striga: HAI FCM, Hai Tirgu Mures !!!


Infrangere in Stefan cel Mare...



FCM Tirgu Mures a pierdut duminica seara in fata celor de la Dinamo cu scorul de 4-1.Singurul gol al tirguuresenilor a fost defapt un autogol, in minutul 77 cand centrarea lui Florin Dan a fost deviata de Munteanu,mingea il atinge pe Ganea si intra in poarta.
FCM:Stetca - Fernandes, Munteanu, Iencsi - L. Rus (45-Vartic), Issa Ba (45-Zaharia), Fl. Dan, Szilagyi - Vasilache, Astafei - Didi (68-Ruiz).
Dupa acest rezultat FCM ocupa locul 11 cu 26 de puncte.
Liga 1 se intrerupe 2 saptamani pentru partidele echipei nationale. In etapa urmatoare FCM va intalni pe Gloria Bistrita pe teren propriu.
HAI FCM,Hai Tirgu Mures !

vineri, 18 martie 2011

Intalnire FCM cu suporterii!

Miercuri a fost o seara foarte frumoasa "La Liga" , a avut loc intalnirea jucatoriilor de la FCM cu fanii echipei.
Sau dat autografe, fanii echipei sau pozat cu jucatori favoritii,s-a baut o bere...si ceea ce a fost cel mai frumos s-a cantat pentru FCM.
Noi cei din LVM am fost foarte incantati de aceasta iniviativa a clubului si am ales si noi sa fim prezenti de favoritii nostri.
A fost prima intalnirea de genul acesta si speram ca pe vitor sa fie cat mai multe.
Cate poze de la intalnire:



luni, 14 martie 2011

cu Galati...



Poate spre surprindere unora, noi cei din LVM am fost din nou alaturi de echipa noastra draga,si ne-am incurajat din nou echipa pe toata durata partidei.
Ciudat...dupa ce nu mai avem voie cu steagul de gard,de fluturat,mesaj...acuma cica nu mai avem voi nici macar cu o toba,oare la meciul urmator cu ce nu o sa avem voie???

Steagu sus in continuare !

joi, 10 martie 2011

Etapa XXI, FCM Tirgu Mures 1-0 Otelul Galati



FCM Tirgu Mures a reusit sa invinga pe liderul Ligii 1, Otelul Galati cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Diego Ruiz in minutul 66.
Echipa folosita de sabau a fost:Stetca - Rus, Iencsi, B. Fernandes, Topic - Vasilache, Issa Ba, Fl .Dan, Astafei (Matei 86') - Didi (Munteanu 72'), Zaharia (Diego Ruiz 53').
Dupa aceasta victorie FCM urca pe locul 9 in clasament cu 26 de puncte.
FCM se va deplasa etapa urmatoare pe terenul celor de la Dinamo, duminica,20 Martie cu incepere de la orele 20:00.

-------------------------------------------------------------------------------

CEI CARE SE MAI CONSIDERA MEMBRU LVM, LA ORA 14:00 SA FITI LA RUBBYN CAFE !!!

Sambata cu incepere de la orele 15:45 ,FCM Tirgu Mures primeste vizita liderului Ligii 1, Otelul Galati.In tur galatenii sau impus cu scorul de 1-0 prin golul reusit de fostul jucator a lui FCM, Antal.Inaintea acestei partide FCM ocupa locul 12 cu 23 de puncte,Otelul Galati a resuit sa adune 45 de puncte dupa 20 etape.
Sambata sa speram toti intr-o victorie a echipei, o victorie care ne-ar ajut foarte mult pe noi,sa ne indepartam mai mult de zona de jos a clasamentului si ar insemna relansarea campionatului.
Pretul unui bilet este de 15 Lei, intrarea generala.
Speram sa fie un meci frumos si fie ca echipa cea mai buna sa castige !

HAI FCM, HAI Tirgu Mures !!!

luni, 7 martie 2011

Sedinta Importanta !

Joi,10.III.2011, ora 18:00 la Sport Bar, sedinta foarte importanta pentru toti membrii LVM, va rog sa incercati sa fiti toti prezenti, pentru ca avem multe lucruri de discutat si foarte importante pentru vitorul grupului.
Multumesc !

15 Lei biletul cu Galati !

Victorie la Urziceni !!!



FCM Tirgu Mures s-a impus in fata celor de la Unirea Urziceni cu scorul de 1-0
.Singurul gol al partidei a fost marcat de Adrian Iencsi in minutul 14 dupa o centrare a lui Florin Dan,portarul celor de la Unirea a scapat mingea iar Iencsi a profitat de acest lucru si a marcat gol.
In urma acestei victorii FCM acumuleaza 23 de puncte si se indeparteaza putin de zona fierbinte a clasamentului.
Sabau a trimis urmatoare formatie: Stetca - L. Rus, Iencsi, Fernandes, Topic - Vasilache, Issa Ba, Fl. Dan, Astafei - Zaharia (Vartic - 82), Didi (Ruiz - 75).
In etapa a XXI-a, FC Municipal va intalni sambata, 12 martie, de la ora 15.45, pe stadionul Trans-Sil, pe Otelul Galati.

Felicitari echipei pentru victorie !
HAI FCM , HAI Tirgu Mures !

joi, 3 martie 2011

Si uite ca a inceput euforia si pentru noi...






Luni...aproximativ ora 13:45, ajungem la stadion la intrarea in peluza...avem la noi ca deobicei toba,tricolorul cu LVM si unul de fluturat,toate bune si frumoase pana sa intram cu ele...ni se comunica prin firma de paza ca clubul nu este de acord ca inafara de "galeria oficiala" ca alt grup sa intre cu steaguri pe care este inscriptionat ceva. Avem si un mesaj frumos..."FCM,primavara incepe cu tine", nici cu ala nu am intrat...
Pana la urma intram la meci,suntem aproximativ 20 iar dupaia ne prinde euforia primului meci oficial dupa 2 luni si ceva...Ne facem incalzirea cu cantece inaintea partidei...in timpul partidei nici nu mai vorbesc, am cantat tot meciul si ne-am incurajat echipa,s-a cantat bine,aaa da, am aparut la aceasta partida si cu fularele de brigada in dungi.
In repriza a 2-a dintr-o data se simte fum din partea galeriei oficiale...se pare ca au aprins ceva fumigene,si spre surprindere noastra, nimeni nu are nici o reactie,aici ma refer la firma de paza si jandarmerie,in fine, ne-am simtit cam ofticati...daca am fi fost noi in locul lor(mama,mama ce scandal iesea si cate interdictii se imparteau).
Parasim stadion suparati din cauza rezultatului dar foarte mandrii ca am fost alaturi din nou de echipa noastra draga...
La iesirea din stadion ii intrebam curiosi pe jandarmii, ca de ce nu s-a intervenit dincol cand au fost fumigenele...prima data zice ca s-a intervenit, da pe dracu...nici vorba , si dupaia , probabil sa se scoata ne zice unul dintre jandarmi, ca ei au "regim politic"...hmm ciudat.
Oricum, noi ne vom incuraja in continuare echipa,chiar daca avem multe obstacol de trecut.
MULTUMESC TUTUROR CARE AU RAMANS IN CONTINUARE IN LVM, SI SA LUPTE PENTRU DREPTURILE NOASTRE...ALE SUPORTERIILOR !

Sincer chiar am simtit sa scriu acest articol, daca cineva din grup are ceva de comentat ca am scris acest lucru, sa-mi zica.
Steagu` sus baieti ! Claudiu Moldovan.

marți, 1 martie 2011

Infrangere cu Vaslui...


FCM Tirgu Mures a pierdut meciul impotriva celor de la Vaslui cu scorul de 2-0.Goluriile partidei au fost reusit de Wesley.Dupa acest rezultat FCM ocupa locul 14 in clasament cu 20 de puncte.
Antrenorul Nelutu Sabau a trimis urmatoare formatie: Stetca - Vagner, Iencsi, Cr. Munteanu, B. Fernandes, Topici - L. Rus, Vasilache, Issa Ba, Fl. Dan - Zaharia
Rezerve: Balauru, Cordos,Lavecchia,Vartic, Raduta, Ruiz, Didy.
In urmatoarea etapa FCM Tg-Mures joaca in deplasare in compania celor de la Unirea Urziceni.