marți, 24 august 2010

Poze LVM la meciul cu Dinamo !






Noi, cei din Legio Vici Maris am fost prezenti si la aceasta partida in jur de 50 persoane.Ne-am incurajat echipa pe durata intregii partide chiar si cand scorul era de 6-2 pentru Dinamo.

Game,Set,Meci !






F.C. Municipal Tîrgu-Mureş a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-6, de Dinamo Bucureşti, în jocul care a contat pentru etapa a-V-a a Ligii I de fotbal.
Pentru F.C. Municipal au înscris, Florin Dan, (min. 30), dintr-o lovitură de pedeapsă, acordată de arbitrul Istvan Kovacs la o intervenţie a lui Moţi asupra lui Biţiş şi Cosmin Vancea (min. 67). Marcatorii lui Dinamo au fost, Topic (min.5 - autogol), N'Doye (min.9), Liviu Ganea (min.53), Marius Niculae (min.64), Cristi Munteanu (min 88) şi Andrei Cristea (min.90+2) care a transformat un penalty, acordat de centralul Kovacs la un fault a lui Flavius Moldovan în calitate de ultim apărător.
Cu acest rezultat, F.C. Municipal coboară în clasament pe poziţia a-XIII-a cu 4 puncte, o victorie, un egal şi trei înfrângeri, golaveraj 4-9, (-5). În runda a-VI-a a Ligii I de fotbal, F.C. Municipal va întâlni în deplasare la Bistriţa pe Gloria.
Declaraţii:
"Foarte multe de spus nu sunt după un asemenea scor. Cred că am făcut nişte erori incredibile şi nu aveam cum să obţinem un rezultat bun la câte goluri am luat. E o înfrângere care ne pune pe gânduri şi ne obligă să regândim tot ceea ce am făcut pâna acum şi să ne gândim bine ce avem de făcut în continuare." Adrian Falub, antrenor principal F.C. Municipal Tîrgu-Mureş
"Un meci extraordinar, poate cel mai bun a lui Dinamo. Ne-am creat foarte multe ocazii, profitând şi de jucătorii din apărarea tîrgumureşeană şi am înscris multe goluri. M-a impresionat publicul, stadionul. Ar fi extraordinar de frumos ca Tîrgu-Mureş-ul să aibă în continuare echipă în divizia A, mai ales că au tradiţie. Echipei mureşene îi trebuie timp. Dacă se salvează anul acesta, sunt convins că la anul vor avea realizări." Ioan Andone, antrenor principal Dinamo Bucureşti
FCM Târgu Mureş: Dănălache - D. Matei, Cordoş, Fl. Moldovan, Topici (Stângă '46) - Biţiş, Fl. Dan, Casquero(Vancea '59),Vagner -Stere ( Veljovici '50),Didi
Antrenor: Adrian Falub
Dinamo: Naumovski - Scarlatache, Moţi, L. Goian, Bazzi -Torje, Mărgăritescu ( D. Kone '88), N”Doye, Ad. Cristea - L. Ganea ( An. Cristea '86), M. Niculae ( C. Munteanu '73)
Antrenor: Ioan Andone
Cartonaşe galbene: Biţiş '45, Fl. Dan '54, D. Matei '62, Veljovici '83, N'Doye '10, Mărgăritescu '87.
Cartonaşe roşii: Moţi '28 / Fl. Moldovan '90
Arbitri: Istvan Kovacs - Cristian Nica, Cătălin Savu - Mihai Prodan

Donadoni a semnat cu FCM !


Fundaşul italian Mario Donadoni a semnat, azi, un contract pe doua sezoane cu FCM Tîrgu-Mureş.
În vârstă de 30 ani, Donadoni a mai jucat, în cursul carierei sale, la formaţiile italiene de ligă inferioară Albinoleffe, Cremonese, Padova şi Siracusa.
El s-a antrenat în această vară cu echipa jucătorilor fără contract, Equipe Lombardia.

stire preluata de pe www.fcm-tirgumures.ro

Infrangere la Galati...

FCM Tirgu Mures a pierdut in etapa a 4-a pe terenul celor de la Otelul Galati cu scorul de 1-0.Singurul gol al partidei a fost marcat de fostul jucator a lui FCM , Liviu Antal in minutul 69 dintr-o lovitura de la 11 metri.
Antrenorul Adi Falub a trimis urmatoare echipa pe teren:Danalache- Pop (64-Stanga), Cordos, Moldovan, Topic- Fl. Dan, Casquero- Vagner, Stere (72-Veljovic), Roman- Edu (46-Didi).
In urma acestui rezultat, FCM cade pe locul 11 in clasament, avand tot 4 puncte, si va juca in runda viitoare, sambata, 21 august, de la ora 18, pe teren propriu, impotriva lui Dinamo Bucuresti.

joi, 12 august 2010

Etapa 4: Otelul Galati-FCM Tirgu Mures !



FCM Tirgu Mures se va deplasa in cadrul etapei a 4-a pe terenul celor de la Otelul Galati, meciul va fi Luni,16.VIII cu incepere de la orele 18:00, partida fiind transmisa de GSP Tv.
Meciul va fi condus de urmatoare brigada de arbitrii Dragos Istrate (Bucuresti), ajutat la cele doua tuse de Aurel Onita si Paul Dimancea (ambii din Constanta).
Inaintea acestei etapa FCM ocupa locul 9 cu 4 puncte in timp ce echipa galateana ocupa locul 4 cu un total de 7 puncte.
Sincer ne asteapta un meci foarte greu la Galati deoarcere Otelul este recunoscuta o echipa destul de buna pe teren propriu, insa noi speram ca FCM va veni la Tirgu Mures cu cele 3 puncte, insa nici un egal nu ar fi rau.

Hai FCM , Hai Tirgu Mures !

Poze cu LVM de la meciul cu Unirea !





Noi cei din Legio Vici Maris am fost prezenti la aceasta partida in numar de aproximativ 30 persoane, probabil ca am fost asa putini din cauza biletelor care au fost prea scumpe. Inevitabil ca in prima etapa am intampinat aceeasi problema...nu am fost lasati din nou de catre jandarmerie si firma de paza sa ne punem banneru pe gard acestia invocand motivele ca numa ceilalti is galerie etc...
In timpul partidei dintr-o data se aude din parte galeriei oficiala catre noi " plecati acasa" si ca ei is galerie si nu noi etc...noi le-am raspuns prin "sunteti penibili" (cam toata lumea zice asta), inca ei au curajul catre noi sa strige plecati acasa...cand ei defapt au intrarea gratuita la meci iar noi platim totul din banii nostrii.Oricum niste gunoaie de oameni !

FCM 1-0 Unirea !




FCM Tirgu Mures a reusit sambata pe teren propriu in fata celor de la Unirea Urziceni prima victorie in Liga 1.Singurul gol al partidei a fost defapt un autogol a lui Bilasco in minutul 52 in urma unui corner.
In fata la aproximativ 5000 spectatori antrenorii Adrian Falub si Ronny Levi au trimis urmatoarele echipe pe teren:
FC Municipal:Danalache- Matei, Cordos, Moldovan, Topic (82-Balau)- Vagner, Carlos (75-Stanga), Dan, Roman- Stere (64-Didi)- Vancea.
Unirea: Arlauskis- Nicu, Galamaz, Maftei, Marin (46-Bordeanu)- Frunza, Paduretu (54-Neaga), Brandan, Marinescu- Onofras (74-Rusescu), Bilasco.
Cartonase galbene: Vagner, Roman, Carlos, Stere, Moldovan, Stanga, Didi- Arlauskis, Onofras, Paduretu,
Cartonas rosu: Maftei (57).
In etapa a 4-a a Ligii 1 , FCM Tirgu Mures se deplaseaza pe terenul celor de la Otelul Galati, meci care va avea loc luni,16.VIII cu incepere de la orele 18:00 si va fi transmis de GSP TV.

luni, 2 august 2010

Etapa 3: FCM Tirgu Mures - Unirea Urziceni




In cadrul etapei a 3-a a Ligii 1 , FCM Tirgu Mures va intalni sambata,7.VIII.2010 cu incepere de la ora 18:00 vice campioana Romaniei, Unirea Urziceni.
Unirea Urziceni se deplaseaza la Tirgu Mures dupa ce etapa trecuta au remizat pe teren propriu in fata celor de la Rapid. Echipa Ialomitiana se deplaseaza miercuri in Rusia pentru a sustine returul din preliminariile Ligii Campioniilo impotriva celor de la Zenit.
Urziceni dupa 2 etape ocupa locul 10 cu 2 puncte, ei avand un golaveraj de 0-0.

Echipa noastra de suflet FCM vine dupa remiza de la Vaslui scor 1-1, si acestia spera ca in meciul cu Unirea sa marcheze primul gol pe teren propriu in Liga 1.
FCM ocupa locul 13 in clasament cu 1 punct si un golaveraj de 1-2.
Echipa antrenata de Falub a aratat la Vaslui o forma destul de buna, iar noua nu ne ramane decat sa speram ca sambata vor aduce prima victorie in Liga 1.

Invitam toti Tirgumuresenii sa vina sambata la stadionul Trans-Sil pentru a SUSTINE ECHIPA LOCALA !

Noi,Legio Vici Maris vom fi prezenti la aceasta partida pentru a ne incuraja echipa si orasul care ne reprezinta!

HAI TIRGU MURES !!!

Etapa 2: Vaslui - FCM Tirgu Mures 1-1


FCM Tirgu Mures a remizat in etapa a 2-a a Ligii 1 in deplasarea de la Vaslui.FCM Tirgu Mures a deschis scorul in minutul 20 prin Roman, in timp ce echipa gazda a reusit egalarea in minutul 90 prin Gladstone.
FCM a scapt printre degete o victorie importanta, dupa ce Vaslui a egalat in ultimul minut al jocului. Jocul echipei a fost unu destul de bun in primele 30 minute, odata cu trecerea timpului echipa a inceput sa nu mai conteaza asa mult in atac, permitand gazdelor sa preia initiativa jocului.
Antrenorul Adi Falub a trimis urmatorul 11:Danalache- Cr. Pop, Cordos, Moldovan, Topic- Vagner, Carlos (58-Onicas), Fl. Dan, Roman- Stere (72-Stanga)- Vancea (84-Edu).
Cartonase galbene: Cr. Pop, Edu, Danalache, Roman.
FCM va primi in runda viitoare, sambata, 7 august, de la ora 18, pe teren propriu, replica vicecampioanei Unirea Urziceni.

Hai FCM, Hai Tirgu Mures !

Inca 3 achizitii in lotul lui FCM !




FC Municipal Tîrgu-Mures l-a achiziţionat, azi, de la vicecampioana Unirea Urziceni pe fundaşul Dan Matei (29 de ani).
De asemenea, şefii FCM-ului s-au înţeles cu CFR Cluj pentru împrumutul pe un an al atacanţilor Rade Veljovic (sârb, 23 de ani) şi Didi (brazilian, 27 de ani).
Pe de altă parte, FCM a decis să nu-i legitimeze pe portarul spaniol Ramon Sanchez
Algaba şi pe fundaşul italo-argentinian Martin Maximiliano Mantovani, care s-au aflat în pregătiri cu echipa noastră.

Informatii preluata de la www.fcm-tirgumures.ro